Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor 100 gelukkige dagen van Fausto Brizzi

Het is bijna zomer. Hét ideale seizoen voor sprankelende feelgood-boeken. De Feelgood Leesclub staat deze zomer in het teken van de Italiaanse bestseller 100 gelukkige dagen van Fausto Brizzi. Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

Wat zou jij dan doen als je nog 100 dagen te leven had? 100 gelukkige dagen is lachen door je tranen heen en genieten van het ware Italiaanse dolce vita. Een ode aan het leven!

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft namens uitgeverij Luitingh Sijthoff 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen?
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet 100 gelukkige dagen op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 1 juli 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub.

OVER 100 GELUKKIGE DAGEN
Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij is ziek en heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu? Lucio stort zich in wilde plannen en geniet breeduit. Want, zeg nou zelf, wat is er fijner dan la dolce vita? Algauw beseft hij echter dat hij maar een ding wil: echte liefde…Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor 100 gelukkige dagen van Fausto Brizzi

 

Gerelateerd

Over

Fausto Brizzi

Fausto Brizzi

Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer en maakte diverse bittersweet romant...

Gesponsorde boeken