Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Black Eyed Susans van Julia Heaberlin

Volgende week verschijnt bij A.W. Bruna 'Black Eyed Susans' van Julia Heaberlin. Een psychologische thriller over de zestienjarige Tessa Cartwright die weet te ontkomen aan een seriemooordenaar. Volgens de uitgever wordt dit dé thriller van 2016. Op Hebban lees je alvast een Sneak Preview én maak je kans op een exemplaar!

De Amerikaanse Julia Heaberlin werkte als misdaadjournalist voordat ze in 2013 als thrillerschrijfster debuteerde met Playing Dead (Nederlandse titel: Beste Tommie). De reeks artikelen die ze schreef over de moord op een aantal willekeurig gekozen meisjes en vrouwen, wier lichamen in de Mexicaanse woestijn werden begraven, moet haar hebben geïnspireerd om Black Eyed Susans te schrijven:

Tussen de stoffelijke overschotten van de andere slachtoffers werd Tessa Cartwright op zestienjarige leeftijd gevonden op een akker in Texas. Hoe ze daar was beland kon Tessa zich maar vaag herinneren. Vanaf dat moment werd ze beschouwd als de overlevende 'Black- Eyed Susan', de bijnaam van de slachtoffers van een seriemoordenaar die refereerde aan de goudgele wildbloemen die welig groeiden boven hun gemeenschappelijke graf. Door Tessa's getuigenverklaring belandde de dader in de dodencel..althans, dat was wat ze dacht.

'Ik ben het onderwerp van schreeuwerige krantenkoppen en gruwelijke verhalen. Ik ben een van de vier Black-Eyed Susans. Degene die geluk heeft gehad.'Het is bijna twintig jaar later als Tessa op een ijskoude dag in februari een veld vers geplante, bloeiende Black-Eyed Susans onder haar slaapkamerraam ontdekt. Betekent dit dat er een onschuldige dader gevangen zit? De zaak wordt heropend en Tessa helpt de verdediging bij het onderzoek. Maar het angstige, breekbare meisje dat ze destijds was, blijkt nu een muur van geheimen om zich heen te hebben gebouwd.Benieuwd naar deze thriller?

Naar de voorpublicatie 

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Meer lezen uit Black Eyed Susans ? Doe mee met de giveaway en maak kans op deze veelbelovende psychologische thriller!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Black Eyed Susans van Julia Heaberlin

 

Gerelateerd

Over

Julia Heaberlin

Julia Heaberlin

De Amerikaanse schrijfster Julia Heaberlin werd geboren en groeide op in Texas. ...

Gesponsorde boeken