Beste Tommie,

14

Na de dood van haar vader ontvangt kinderpsychologe Tommie McCloud een merwaardige brief. Een onbekende vrouw beweert dat Tommie als baby gekidnapt is en dat zij haar biologische moeder is. Wanneer Tommie de identiteit ontdekt van haar vermeende biologische vader, een beruchte maffioso die op vrije voeten dreigt te komen, raakt ze verwikkeld in een gevaarlijk spel. Terwijl ze samen met haar zus probeert het familiebedrijf te runnen, zet Tommie alles op alles om de waarheid over haar ouders en zichzelf te achterhalen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Anne Jongeling
Laatste editie
22 mei 2013
Uitgeverij
Mistral
ISBN
9789049954055 , 9789049954062
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Wat als je hele leven een leugen blijkt te zijn?

door: hugo van der wildt 2 reacties 1 like
De titel van de recensie, daar gaat het boek over. Wie is wie zou men ook kunnen zegen. We zitten in Texas. Vader gestorven, moeder is in een verzorgingshuis. Drie dochters beheren een zeer grote ranche. Een van de dochters, Tommie, krijgt een brief waarin staat dat haar vader, haar echte vader...

door: Ans Arts 1 like
Hoofdpersoon in het boek “Beste Tommie “ is Tommie.

In het dagelijks leven is ze kinderpsychologe, opgegroeid op een ranch,haar moeder zit in een verzorgingshuis en als haar vader overlijdt gaat ze terug naar haar ouderlijk huis om de papierwinkel van haar vader uit te zoeken.
Als Tommie op een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic