Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Dwars door Amerika van Wouter Deboot en Steven Claerhout (met giveaway)

Amerika is het land van eindeloze mogelijkheden. Op de fiets reed Wouter Deboot er dwars doorheen. Steven Claerhout reisde in een camper met hem mee als rechterhand. Samen gingen ze op zoek naar de ziel van Amerika. Hun ervaringen delen ze in 'Dwars door Amerika', dat op 12 april bij Uitgeverij Polis verschijnt. Lees hier de Sneak Preview en maak kans op een exemplaar!

Wouter Deboot (1982) is (vooral in Vlaanderen) bekend als de fietsende reporter. Hij werkte vier jaar bij het amusementsprogramma Peter Live, voordat hij in 2012 door VRT werd gevraagd om mee te werken aan de opvolger van Man Bijt Hond, het programma Iedereen beroemd. Zijn liefde voor televisie maken droeg Deboot over op Steven Claerhout (1974), die na een carrière in de financiële sector, en heel wat omzwervingen en reizen later, besloot freelancer te worden. 

De een op de fiets, de ander ernaast in de camper, zo reizen Deboot en Claerhout door Amerika. De ziel van dit land vinden ze niet niet in wolkenkrabbers, maar bij gewone mensen. Die gewone Amerikanen maken het land buitengewoon. In het boek Dwars door Amerika nemen Wouter en Steven je mee op hun reis. Overal waar ze komen, ontmoeten ze Amerikan die blaken van optimisme. En mensen die zelfs als alles tegenzit moedig en hoopvol zijn. Zij houden een land overeind dat wij, Europeanen, eigenlijk helemaal niet kennen. 

Dwars door Amerika is volgens Uitgeverij Polis 'een eyeopener, een boek vol verhalen die even ontroerend als meeslepend zijn.'

Benieuwd naar dit boek? Dwars door Amerika ligt vanaf 12 april in de boekhandel, maar hier kun je alvast voor 'voorproeven'.

Ga naar de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Smaakt dit fragment naar meer? Doe dan mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Dwars door Amerika!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Dwars door Amerika van Wouter Deboot en Steven Claerhout (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Wouter Deboot

Wouter Deboot

Wouter Deboot (1982) staat bekend als de fietsende reporter. Na omzwervingen bij...

Steven Claerhout

Steven Claerhout

Steven Claerhout (1974) studeerde af als germanist aan de Universiteit Gent, maa...

Gesponsorde boeken