Advertentie
Deboot_Dwars door Amerika

Dwars door Amerika

6
Gelezen 6 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 27 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0
Amerika, het land van eindeloze mogelijkheden. Wouter Deboot rijdt er dwars doorheen, op de fiets. Steven Claerhout reist in een camper mee als rechterhand. Op hun tocht gaan ze op zoek naar de ziel van Amerika. Die zit niet in wolkenkrabbers, maar bij gewone mensen. Die gewone Amerikanen maken het land buitengewoon. In hun wonderlijke boek Dwars door Amerika nemen Wouter en Steven ons mee op hun reis. Overal waar ze komen, ontmoeten ze Amerikanen die blaken van optimisme. En mensen die moedig en hoopvol zijn, zelfs als alles tegenzit. Zij houden een land overeind dat wij, Europeanen, eigenlijk helemaal niet kennen. Dwars door Amerika is een eyeopener, een boek vol verhalen die even ontroerend als meeslepend zijn.
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Uitgeverij Polis
Laatste editie
12 april 2018
ISBN
9789463103183
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

De binnenlanden van Amerika

door: Elsofie 1 like
Vijftig jaar geleden reisde ik als 18 jarige in een Greyhoundbus, samen met nog 40 leeftijdgenoten uit zo'n 30 landen, van San Francisco via LA dwars door Amerika naar Washington DC. Wij hadden allemaal als AFS student een jaar bij een Amerikaans gezin doorgebracht en een highschool bezocht. We...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook