Organisch

In Organisch onthult arts en onderzoeker Giulia Enders (bekend van haar miljoenenbestseller De charme van je darmen) hoe je organen de gids zijn naar een betere gezondheid.

In haar medische praktijk ontdekte Giulia Enders hoe diep onze gezondheid is verbonden met onze leefomstandigheden. Onze organen helpen ons dagelijks te overleven, verbinden en beschermen. In dit boek toont Enders op een moderne, holistische manier hoe onze organen (longen, spieren, hart, huid) nou echt functioneren en hoe het lichaam ons helpt in onze dagelijkse behoefte aan veiligheid, relaties en weerstand.

Op meesterlijke wijze combineert ze de laatste wetenschappelijke inzichten met persoonlijke verhalen en oude wijsheden, en geeft ze talloze relevante en praktische adviezen – van zeepgebruik tot ondersteuning van ons immuunsysteem – voor een werkelijk betere gezondheid.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Organisch het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Organisch