Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Leesclubs /

Sneak preview: Perfecte resten van Helen Fields (met buzzinschrijving)

door Hebban Crew 2 reacties
'Perfecte resten' is het eerste deel van de spannende thrillerserie van Helen Fields, die in eigen land al vijf boeken omvat. In de hoofdrol inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach, die even bekend gaan worden als Helen Grace (M.J. Arlidge), Jack Caffery (Mo Hayder) en Mia Krüger & Holger Munch (Samuel Bjørk). Lees hier een sneak preview van het boek!

Helen Fields had eerst een heel andere carrière; ze studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Daarna ging het roer om en begon ze te schrijven, niet alleen boeken maar ook filmscenario's. Met haar echtgenoot runt ze een filmproductiemaatschappij, waar ze als scenarioschrijver en producer werkzaam is. Ze is naar Los Angeles verhuisd met haar gezin, maar haar boeken spelen zich af in het land waar ze verliefd op werd; Schotland. Naar eigen zeggen is de locatie ideaal, want het geeft haar zoveel mogelijk reden om vaak naar Schotland af te reizen voor 'onderzoek'. 

Perfecte resten

Perfecte resten verscheen in het Engels in 2017, waarna het genomineerd werd voor de McIlvanney Prize. Intussen zijn er vijf delen verschenen en boek  zes staat gepland voor volgend jaar. Dat is goed nieuws voor Nederlandse fans, want het betekent waarschijnlijk een snelle vertaling voor de rest van de serie. Perfecte resten heeft als hoofdpersonages inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach, namen die binnenkort zeker in je geheugen gegrift staan na het lezen.

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh.

Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen.

Who killed Helen Fields?

Als promotie voor Perfect Remains (Perfecte resten) organiseerde uitgever Avon Books een eigen YouTube mysterie: Who killed Helen Fields? De tien filmpjes zijn online te bekijken, en de eerste delen we alvast graag met je. Kun jij erachter komen wie achter de daad zit, aan de hand van Helens laatste woorden?

Leesfragment

Kun jij intussen echt niet meer wachten om Perfecte resten te lezen? Hieronder vind je een sneak preview waarmee je alvast een stukje van je honger kunt stillen. Maar als je écht een van de allereersten wilt zijn, kun je natuurlijk maar een ding doen: je inschrijven voor de buzz!

Lees een fragment uit Perfecte resten

Hebban Buzz!

De inschrijving van deze Hebban Buzz is helaas gesloten. Neem hier een kijkje in de Buzz spot.

Naar de Buzz spotOver de auteur

Hebban Crew

2386 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Perfecte resten van Helen Fields (met buzzinschrijving)

 

Gerelateerd

Over

Helen Fields

Helen Fields

Helen Fields studeerde rechten en werkte daarna meer dan tien jaar als advocaat...