Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak preview: Tokyo Tapes nr 6-4 van Hideo Yokoyama

door Hebban Crew 2 reacties
Een week geleden verscheen Tokyo Tapes nr 6-4 van auteur Hideo Yokoyama, een thrillersensatie uit Japan. Volgens de uitgeverij is het een 'verslavend spannende literaire thriller'. Lees de sneak preview en oordeel zelf. Smaakt het naar meer? Dan hebben we, exclusief voor Challenge-deelnemers, een giveaway voor je!

Shoko, de zevenjarige dochter van de eigenaars van een augurkbedrijf, is in 1989 ontvoerd en na een mislukte losgeldoverhandiging dood gevonden. De zaak houdt heel Japan bezig. Na veertien jaar is deze misdaad nog steeds niet opgelost. Mikami, de rechercheur die op de zaak zat, is afgeleid door de onbegrijpelijke verdwijning van zijn eigen dochter, Ayumi. Wanneer hij de ouders van Shoko een bezoek moet brengen, valt Mikami weer midden in het mysterie van de zaak. Hij bekijkt het dossier nog eens goed. Zijn oog valt op een afwijking die tot dan toe niet gespot is. Wat volgt is een compact en complex drama dat de corruptie van politie, media en de overheid blootlegt.

Lees een fragment uit Tokyo Tapes nr 6-4:

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Tokyo Tapes nr 6-4 verscheen op 26 april


Exclusieve giveaway voor Challengers

Wil jij graag Japan af kunnen vinken in je Landenchallenge, doe dan snel mee aan de winactie. Exclusief voor Challengers geven we tien exemplaren weg, met dank aan Xander Uitgevers.

Doe jij nog niet mee aan de Hebban Reading Challenge, maar wil je wel graag kans maken op dit boek, ga dan alsnog deze leesuitdaging voor 2017 aan.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak preview: Tokyo Tapes nr 6-4 van Hideo Yokoyama

 

Gerelateerd

Over

Gesponsorde boeken