Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Vintage van Patty Stenger + giveaway

door Daphne van Rijssel (crew) 2 reacties
Met haar nieuwe roman 'Vintage' brengt scenarist en schrijfster Patty Stenger een zwarte komedie over de worstelingen van een hedendaagse familie. Een verhaal vol verwachtingen, teleurstellingen en geheimen. Voordat 'Vintage' in de boekhandel ligt, vind je op Hebban alvast een Sneak Preview én een leuke giveaway!

Patty Stenger is bekend als producent en scenarist. Ze schreef toneelstukken, muziektheaterproducties, films en was ruim tien jaar vaste schrijfster van Sesamstraat. Daarnaast schreef ze afleveringen voor de tv-serieus Oren van je kop, Loods 6, Hallo Holland en Meiden van de Wit. In 2014 debuteerde Stenger als thrillerauteur met Zuidas, over de twintiger Alice Bloemberg die carrière wil maken op de Amsterdamse Zuidas. Onderweg naar de top belandt ze ongewild in een fuik van list en bedrog waar iedereen, van staatssecretaris tot drugscrimineel, bij betrokken lijkt te zijn.

Met haar nieuwe roman Vintage maakt Stenger een knipoog naar de illusie van de maakbaarheid van onze moderne maatschappij. Hoofpersonage Cecile heeft de ingeslapen meubelzaak van haar vader omgetoverd tot een toonaangevende designwinkel. Oud is ze nog lang niet, al denkt haar zoon Jord daar wel anders over. Na drie afgebroken studies en een half jaar bankhangen komt hij bij zijn moeder werken en besluit hij de familietraditie voort te zetten. Zijn ideeën staan haaks op die van zijn moeder. Achter haar rug om probeert hij voet aan de grond te krijgen. Met haar dochter Juul, die met een getrouwde man in op een flat in Hengelo woont, heeft Cecile weinig contact. Moeder en dochter communiceren alleen via sms. Maar dan komt Cecile's vader in Spanje ten val en zijn ze ineens op elkaar aangewezen. Het succesvolle leven van Cecile kantelt. Jord ziet wel handel in de vintage stoelen van zijn opa maar Cecile ontdekt waarom ze nooit in productie zijn genomen. Dit zorgvuldig verzwegen geheim blijkt van invloed op alle familieleden.

Nieuwsgierig naar Cecile en haar bijzondere familie?

Lees hier een Sneak Preview van Vintage

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Meer lezen? We maken een aantal lezers blij met een exemplaar van Vintage, in ruil voor een recensie op Hebban! Doe mee met de giveaway om kans te maken!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Vintage van Patty Stenger + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Patty Stenger

Patty Stenger

Patty Stenger is een bekende Nederlandse producent en scenarist. Ze begon haar c...

Gesponsorde boeken