Hebban vandaag

Community /

Tussenstand publieksstem Hebban Debuutprijs 2017

door Hebban Crew 8 reacties
De Hebban Debuutprijs is een aanmoedigingsprijs voor nieuw schrijftalent. Deze juryprijs onderscheidt zich van andere bekende debuutprijzen door de extra grote invloed van lezers en een zeer gevarieerd samengestelde jury.

De voorselectie wordt gemaakt door het Hebban recensententeam en de leden van de Hebban Clubs van Tien. Zij lezen alle door uitgevers aangemelde debuten. Hun oordeel is bepalend voor de totstandkoming van de shortlists van vijf boeken elk. Het zesde boek wordt evenals eerdere edities bepaald door middel van een publieksverkiezing. Dit is de tussenstand na 6 dagen stemmen.


Let op: op 10 augustus a.s. maken we de shortlists van elk 6 titels bekend. Vijf ervan komen uit de voorselectie. Het zesde boek wordt gekozen op basis van het aantal publieksstemmen. In de tussenstanden hieronder kúnnen ook boeken staan die door de voorselecteurs zijn genomineerd en dus al een plekje hebben op de shortlist. De boeken hieronder staan in willekeurige volgorde, dus niet in volgorde van het aantal stemmen.

 

Stem op jouw favoriete debuutroman

Stem op jouw favoriete debuutthrillerOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Tussenstand publieksstem Hebban Debuutprijs 2017

 


Gesponsorde boeken