Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Uitgever waarschuwt voor fake meet & greet met Stephen King

door Hebban Crew
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff waarschuwt lezers voor een niet-bestaand evenement rond de populaire Amerikaanse bestsellerauteur Stephen King. Een advertentie in De Spits en De Telegraaf en op internet meldt dat de schrijver vrijdagavond 26 september zijn opwachting maakt op een geheime locatie in Haarlem.

Voor 199 euro belooft de organisatie Meetyourwriter.nl een schrijfworkshop van Stephen King. Aanmelden zou via een mailadres moeten gebeuren. 'Leer hoe je je eigen bestseller thriller schrijft', meldt de organisatie. 'Schud de hand van de meester zelf, ga in discussie en laat je favoriete King signeren.'

''De auteur zal niet in Haarlem aanwezig zijn en heeft niets te maken met het aangekondigde evenement'', aldus de uitgever, die zegt dat lezingen, workshops en andere activiteiten altijd worden gecommuniceerd via haar eigen website, Facebookpagina, Twitteraccount en nieuwsbrief.


Meetyourwriter.nl stelt op zijn inmiddels onbereikbare website 'een nieuw experimenteel concept' te zijn om beroemde schrijvers en hun leespubliek bij elkaar te brengen. Na King zijn er sessies gepland met Karin Slaughter, Brett Easton Ellis en Dan Brown. Ook van een activiteit met Brown is volgens Luitingh-Sijthoff geen sprake. Het is onduidelijk wie achter Meetyourwriter.nl zit.

(Bron: Het Parool)
Over de auteur

Hebban Crew

2142 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Uitgever waarschuwt voor fake meet & greet met Stephen King

 

Gerelateerd

Over

Stephen King

Stephen King

Stephen King (Portland, Maine, 1947) is een Amerikaanse bestsellerauteur van ond...

Gesponsorde boeken