Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Uitgevers trappen af met Hay, Pauw en Kluun

Barry Hay, Marion Pauw en Kluun zijn enkele van de klinkende namen, die eind deze maand in Amsterdam op het evenement Überamstel #2 hun nieuwe werk presenteren.

Overamstel uitgevers en uitgeverij Podium openen op 28 augustus het literaire seizoen met Überamstel #2, waarop een tipje van de sluier wordt opgelicht van nieuw werk van hun auteurs. Het is de tweede editie van dit evenement, dat vorig jaar driehonderd bezoekers trok en volgens de uitgevers 'zeer geslaagd' was. Van 13.00 uur tot 16.00 uur is het op deze zondag aan de linkeroever van de Amstel literatuur wat de klok slaat. Dit jaar vindt het evenement plaats bij Nessst, de voormalige fabriekshal van de Kauwgomballenfabriek. 

De uitgevers beloven opnieuw een stevige line-up. Zo leest Bregje Bleeker voor uit haar roman Eva. Renate Dorrestein en Kris van Steenberge vertellen over hun romans Zeven soorten honger en Blindelings. Jonah Falke leest voor uit zijn debuutroman Bontebrug, Ronald Giphart doet dat ook maar gebruikt daarvoor zijn nieuwe roman Lieve.

Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer dragen voor uit hun dichtbundel Duetten, terwijl Golden Earring-voorman Barry Hay en journalist Sander Donkers een boekje opendoen over de geautoriseerde biografie Hay. Kluun vertelt over zijn langverwachte roman DJ, Ivo Victoria leest voor uit zijn nieuwe boek Billie & Seb, Susan Smit & Marion Pauw geven uitleg over hun boek Hotel Hartzeer, 'eerste hulp bij liefdesperikelen', en Leon Verdonschot geeft een spoedcursus over de overleden rocker Luc De Vos.

Bron: Overamstel Uitgevers Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Uitgevers trappen af met Hay, Pauw en Kluun

 

Gerelateerd

Over

Ronald Giphart

Ronald Giphart

Ronald Giphart (1965) studeerde Nederlands en debuteerde in 1992 met zijn roman ...

Gesponsorde boeken