Hebban vandaag

Leesclubs /

'Verboden tranen' in de Hebban Thriller Leesclub

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 150. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Verboden tranen' van Melissa Skaye.

Over verboden tranen:
Verboden tranen  is het tweede deel in de VT-serie met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra van de Hoornse politie in de hoofdrol.
Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. In het tuinhuis van een groot landhuis worden vier lichamen ontdekt. Het motief van de dader is een mysterie. De oorspronkelijke bewoners van het huis, Max en Sophie Tildro, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk en de huidige bewoner, hun zoon Jack, is al ruim twintig jaar vermist. Zijn toenmalige partner Sarah is eveneens onvindbaar. De rechercheurs duiken in het verleden van Jack en Sarah en stuiten op een aantal onverklaarbare gebeurtenissen. Het auto-ongeluk van Max en Sophie werpt veel vragen op als stalmeester Johan na ruim twintig jaar het stilzwijgen doorbreekt. Ondertussen krijgen Sanne en Luca te maken met een andere zaak, de vermissing van een oude vrouw. In eerste instantie lijkt dit een losstaande zaak, maar al snel rijst de vraag of deze vermissing verband houdt met de vier moorden. Sanne en Luca moeten alle zeilen bijzetten om te ontrafelen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en welke duistere geheimen de vroegere bewoners verbergen, voordat er nog meer slachtoffers vallen.

Over Melissa Skaye:
Melissa Skaye (Amsterdam, 1972) is het pseudoniem van Melissa Bielsma-Schaaij, een Nederlandse fantasy- en thrillerauteur. Ze werd in eerste instantie bekend door de fantasyreeks met Jeremy Jago, waarvan ze het eerste deel Het geheim van de Passage  in 2013 publiceerde. De twee volgende delen verschenen onder de titels De kracht van Assingna  (2014) en De strijd om Gemini  (2015). In 2013 maakte Skay haar thrillerdebuut met Virtuele Tango, de start van de zogeheten VT-reeks. De twee volgende delen verschenen onder de titels Verboden Tranen  (2014) en Verleden Tijd  (2015). Skaye droeg met een aantal korte spannende verhalen ook bij aan diverse verhalenbundels, zoals Quillerz  (delen 1 en 2), en Meliefje, meliefje.

Uitgeverij Ellessy stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Melissa Skaye zal in deze leesclub lezersvragen beantwoorden.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebbanlid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek.
Wat moet je doen?

1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:
• De inschrijving sluit op zondag 20 september 2015 om 24:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
• Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Verboden tranen' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Melissa Skaye

Melissa Skaye

Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken