Advertentie

Hebban vandaag

Community /

We Love YA!

door Lindy (Hebban Crew) 1 reactie
In januari ging de YA Club van 10 vol enthousiasme aan de slag om het genre op Hebban nog beter onder de aandacht te brengen. Een paar maanden verder beheert de club nu haar eigen Hebban Page, waar zij verslag doet van evenementen, tips deelt en interviews publiceert.


De afgelopen weken heeft de club al met veel enthousiasme de eerste artikelen geschreven. Ontdek bijvoorbeeld welke vijf boekomslagen favoriet zijn bij de club, lees een interview met Bronagh Curran (schrijfster van In het spoor van de eclips), een verslag van YALFest of de populaire YA Book Tag.  

De tien meiden runnen samen de pagina We Love YA!. De liefde voor boeken verbindt hen, maar natuurlijk hebben ze ook allemaal hun eigen kijk op het genre. Dat is een van de redenen waarom de page voor YA-lezers interessant zal zijn, denkt Marleen: 'Iedereen heeft een voorkeur voor andere stromingen binnen YA, die worden op deze manier goed behandeld. Doordat we met meerdere mensen zijn hebben we de mogelijkheid om meer te plaatsen, uit verschillende oogpunten te werken en zoveel mogelijk boekenliefde te verspreiden!' Elke zegt: 'Met tien verschillende meningen krijg je van alle YA wat te zien.' En Claudia vult aan: 'Bovendien blijf je door onze Page te volgen up-to-date van alle YA-nieuwtjes.' 

Wat kun je de komende tijd verwachten? Je kunt uitkijken naar een artikel over de boekhandels met de mooiste YA-afdeling, een Boek-ABC en interviews met Nederlandse boekbloggers. En er volgen in de toekomst columns, gezamenlijke recensies, lijstjes met favoriete boeken en nog veel meer. Heb je tips, ideeën of verzoekjes voor artikelen? Laat het de YA Club van 10 weten via We Love YA!  

Volg & Win

Onder de nieuwe volgers van We Love YA! verloot Hebban exemplaren van het YA-boek De IJzerproef, het eerste deel in de YA-serie 'Magisterium' van Holly Black & Cassandra Clare. Volg de pagina en zet het boek op je Wil-ik-lezen-plankje. De winnaars krijgen begin week 19 bericht.
Zelf een Hebban Page starten

Natuurlijk kun je ook zelf een Hebban Page beginnen over een boekgerelateerd onderwerp. Een fanpagina bijhouden over een auteur? Schrijven over jouw liefde voor YA of een ander genre? Verslagen van jouw leesclub bereikbaar maken voor meer lezers? Of jouw ervaringen delen tijdens het schrijfproces van je nieuwe boek? Het is allemaal mogelijk. Denk je erover een eigen boekenblog te beginnen op Hebban? Hou dan de site komende week goed in de gaten ... 

Op een Hebban Page kun je nieuwsberichten en blogs plaatsen (en koppelen aan auteurs en boeken), boekenlijsten samenstellen en je eigen evenementenkalender beheren.

Lees hier alles over het starten van een Hebban Page.Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: We Love YA!

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Liefde voor YA

649 volgers

Welkom bij "Liefde voor Young Adult"! We zijn dol op YA-boeken en willen onze liefde hiervoor graag met jullie allemaal delen. Je kan hier samen met ons praten en discussiëren over alles wat met...

Gesponsorde boeken