Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Holly Black

Artikelen 1 Spots 21 beschrijving bewerken

Holly Black (1971) is een Amerikaanse bestsellerauteur van fantasyverhalen voor kinderen en volwassenen. Haar werk is in meer dan 30 landen verschenen, en bekroond met vele nominaties en prijzen. Tot haar bekendste boeken behoren de Spiderwick Chronicles (De Spiderwick Kronieken), waarvan het eerste deel in 2003 verscheen. Uiteindelijk zou de reeks uit vijf delen bestaan. De serie werd een groot succes en in 2008 volgde dan ook een boekverfilming. Blacks meest recente boeken behoren tot de young adult-reeks de Curseworkers (De vloekwerkers), waarvan het eerste deel White Cat (Witte Kat) in 2010 werd gepubliceerd. Daarna volgden Red Glove (2011, Rode handschoen) en Black Heart (2012). Ook van deze serie zijn de filmrechten inmiddels verkocht.

Nieuwste boek

Meer over Holly Black

Deze boeken komen eraan #2: Young Adult & SFF
26 oktober 2019 14 reacties
  Meer artikelen

Door lezers

Liefde voor YA / Kingsday: Mijn favoriete YA-Royalty
23 april 2019 6 reacties
Readers Café / Wat lazen de Readers in februari?
04 maart 2019 17 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken