Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Blog schrijven

door Hebban Crew 65 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het schrijven van blogs.

Een blog schrijven

Niet elke lezer vindt het leuk om teksten te schrijven, maar áls er dan geschreven moet worden, dan toch zeker over boeken en lezen. Want naast lezen is het leukste ding op aarde lezen over lezen, en ontdekken wat andere lezers lazen en hoe dat beviel. Nu is het schrijven van een blog (of recensie, maar daarover later meer) op Hebban heel erg makkelijk, dus we dagen je vandaag uit het te proberen.

De uitdaging van vandaag
Schrijf een blog over een onderwerp dat met boeken te maken heeft (want dat is de enige voorwaarde op Hebban wat inhoud betreft). Misschien vind je het leuk om aan te sluiten bij de Week van het Vergeten Boek of wil je laten weten dat je boekhandels steunt in deze lockdownperiode die zo moeilijk voor ze is. Kies een onderwerp dat je aan het hart gaat of waar je nu graag iets over wilt vertellen en blog! Tip: gebruik geen smileys of emoji's in je tekst, want dan verschijnt er een foutmelding als je de blog wilt plaatsen.

Heb je je blog geschreven, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor je blog.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Blog schrijven

 


Gesponsorde boeken