Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Boekentipper

door Hebban Crew 100 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor de Hebban Boekentipper!

Hebban Boekentipper

Op Hebban doen we niets liever dan elkaar inspireren en voorzien van leestips. Dit doen we met onze artikelen, maar ook bijvoorbeeld met de Hebban Boekentipper. Onze meest enthousiaste en belezen lezers bemannen de hulplijnen achter deze leestipper en voorzien elke lezer van een persoonlijke tip op maat!

De uitdaging van vandaag
Gebruik de Hebban Boekentipper en vraag een leestip aan. Vul drie favoriete boeken in én een toelichting om de tippers van voldoende informatie te voorzien. Zodra je tip is beantwoord, ontvang je een mailnotificatie en kun jij bekijken welke boeken je worden aangeraden door onze specialisten. Natuurlijk zet je die boeken meteen op 'Wil ik lezen' én reageer je op je boekentip om je tipgever te bedanken. Omdat we veel aanvragen verwachten, vragen we om geduld. Je zult een tip ontvangen binnen enkele weken.

Heb jij een leestip aangevraagd, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer informatie over de Hebban Boekentipper.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Boekentipper

 


Gesponsorde boeken