Advertentie

Boris Starling

beschrijving bewerken

Boris Starling (1969) is een Britse bestsellerauteur, scenarioschrijver en journalist. Hij studeerde politicologie aan Trinity College in Cambridge. Na zijn studie werkte Starling als freelance journalist voor onder meer de Sun en de Daily Telegraph, tot hij in dienst trad van een internationale financier. Daarna was hij werkzaam als onderzoeker en politiek analist bij Control Risks, een particuliere beveiligingsdienst, gespecialiseerd  in ontvoeringszaken, vertrouwelijk onderzoek en politieke risicoanalyses. 

Starling maakte in 1998 zijn thrillerdebuut met Messias, in Nederland gepubliceerd als Messiah. Het werd een regelrechte Sunday Times en New York Times bestseller, dat later ook bewerkt werd tot een televisieserie voor de BBC. 

In 2014 publiceerde Starling zijn achtste thriller The stay-behind cave. Drie van zijn boeken schreef hij onder het pseudoniem Daniel Blake.

 

Nieuwste boek

Wodka - Boris Starling Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken