Advertentie

Gena Showalter

Artikelen 4 Spots 20 beschrijving bewerken

New York Times bestsellerauteur Gena Showalter heeft zich in relatief korte tijd een bijzondere plaats verworven in het hart van de vele Dark Romance-liefhebbers. Duistere spanning, seks en humor: wie dat graag in verhalen terugvindt, is bij haar aan het juiste adres.

In haar laatste serie, Lords of the Underworld, grijpt ze terug op de Griekse mythologie, en dan met name op het verhaal van de doos van Pandora, die ooit alle plagen der mensheid bevatte. Zo creëert ze een intrigerende wereld vol (half)goden, demonen en andere uitzonderlijke bewoners, waarmee ze de mensen om hen heen - en ons - zowel angst aanjaagt als verleidt. Een absoluut verslavende combinatie!

Gena heeft al meer dan twintig boeken op haar naam staan; ze heeft gepubliceerd in onder andere de Cosmopolitan en ze is genomineerd geweest voor de RITA Award en de National Reader's Choice Award. Haar talloze lezers dragen haar op handen.

Bron: Harlequin.nl

Nieuwste boek

Meer over Gena Showalter

Prepare for Yalfest!
21 april 2017
  Meer artikelen

Door lezers

Liefde voor YA / Geslaagd of gefaald: Breekbaar als glas
19 juli 2021 4 reacties
Liefde voor YA / Één of meer: Vierdelige Series
21 juni 2019 17 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken