Advertentie

Michael Scott

Spots 5 beschrijving bewerken

Michael Scott (1959) is een Ierse auteur en tevens een ervaren scenarioschrijver. Sinds 1990 houdt hij zich fulltime met schrijven bezig, eerder werkte hij in verschillende boekwinkels en was hij antiquair.

Scott is een bestsellerschrijver van horror, sprookjes, fantasy, volksverhalen en avonturen voor kinderen, tieners en volwassenen. Zijn bekendste boeken behoren tot de serie The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel (2007-2012). De serie verscheen in twintig talen en werd in zevenendertig landen gepubliceerd. De zesdelige reeks is in zijn geheel ook in het Nederlands verschenen onder de naam De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel. Het eerste deel van deze serie, The Alchemist  (De alchemist ), won de Rhode Island Book Award 2008 en werd vele malen genomineerd, onder meer voor Irish Book of the Year 2008, Nevada Young Readers Award en NCSLMA YA Book Award. 

Onder het pseudoniem Anna Dillon publiceerde Scott ook een aantal boeken. In totaal schreef hij er meer dan honderd. 

Nieuwste boek

De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel 2 - Michael Scott Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Tippers tippen tippers #2
10 januari 2019
Scifi & Fantasy Club / 7x Fantastische alchemisten
07 april 2018 9 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken