Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Roelof Broekman

Roelof Broekman (Amsterdam, 1967) schrijft en publiceert poëzie. In 2011 heeft zijn in het Engels vertaalde poëzie op de 'Erbacce Poetry Price' shortlist gestaan, in 2012 gevolgd door een interview in het tijdschrift Erbacce, samen met vertaalde gedichten uit zijn werk. Broekman componeert muziek (o.a. voor de VPRO) en maakt tevens videokunst waarin hij woord, beeld en compositie met elkaar vermengt. Zijn video’s werden geselecteerd voor festivals in heel Europa. Zijn video Jigo Jisho is deel van de permanente collectie van het CAM Modern Art museum in Napels, Italië. Zijn video 1933, onderdeel van een internationaal project ter ere van 50 jaar videokunst, draaide in 2013 wereldwijd in 25 landen. In de Waitman is zijn romandebuut.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken