Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ruud van Gessel Auteur

Hebban-auteur


2 lezers volgen deze auteur

Ruud van Gessel

Spots 2 Topics 1

De Cava Dagboeken verschijnt in juni. Een heerlijk zomerse liefdesroman. Korte inhoud: In de jaren tachtig gaat Anna Beeren met haar schoolvriendinnen naar Lloret de Mar om te feesten. In een discotheek ontmoet ze de mooie twintiger Jordi de la Peña en het is van beide kanten liefde op het eerste gezicht. Ze brengen een romantische week samen door, hij laat haar bijzondere plekken in de regio zien en neemt haar ook mee naar het huis van zijn ouders, een wijngaard waar cava wordt gemaakt. Eenmaal weer thuis blijkt ze zwanger, maar ze krijgt geen contact meer met Jordi. Haar huwelijk strandt na meer dan twintig jaar en als single maakt Anna een nostalgische en helende reis naar Catalonië. Daar heeft ze een ontmoeting die haar leven volledig op z’n kop zal zetten. De cava-dagboeken is een bijzondere feelgood met levenslessen en vol Catalaanse couleur locale. De bubbel-reeks bestaat uit De prosecco-dagboeken, De champagne-dagboeken en De cava-dagboeken. De delen zijn geheel los van elkaar te lezen. Elke titel ander land/streek met de liefde altijd in de hoofdrol!.

Nieuwste boek

Updates van Ruud van Gessel

Ik wil ook een boek schrijven!
07 juni 2023 1 like
IK HOU VAN RECENSIES
09 september 2021 1 like
  Meer updates

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Diana leest De Champagne-dagboeken van Ruud van Gessel
20 juli 2023 2 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Ruud van Gessel