De prosecco-dagboeken
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 35 3 41 2 2 1 2

De prosecco-dagboeken

90

Gelezen 97 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 179 Favoriet 6 Recensies 28
Feelgood Artikelen 1 Spots 3 Topics 1

Helena, een vrouw van in de dertig met een kinderwens, is na het beëindigen van haar relatie afgereisd naar Italië. Als de hippe influencer ‘Wineonheels’ reist ze langs diverse wijnboeren om haar miljoenen volgers wereldwijd verslag te doen van de beste prosecco. Haar liefde voor wijn is net zo groot als haar passie voor de mannen die deze wijnen maken. Voor één man wordt ze gewaarschuwd: Alberico Brunatoni, die in de streek "Il prosecco dittatore del mondo" wordt genoemd, de prosecco-dictator. Hij wordt gehaat om zijn onbuigzame, trotse karakter en benijd om zijn goed verkopende prosecco.

Na het vertrek van zijn echtgenote heeft Brunatoni vrouwen uit zijn leven gebannen. Hij is veel te druk met het veroveren van de markt, daarbij de traditionele manier van wijnoogsten in de steek latend. Wanneer wijnjournaliste Wineonheels op zijn pad komt om kritische vragen te stellen, kruisen de twee de degens.

De prosecco-dagboeken is een heerlijke feelgood tegen de achtergrond van de prachtige, heuvelrijke Veneto, dé prosecco-regio van Italië.

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Uitgeverij De Kring
Eerste editie
27 mei 2021
Laatste editie
27 mei 2021
ISBN
9789462971981 , 9789462971998


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Janneke van Geertruy
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (28)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De prosecco-dagboeken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken