Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

T.M. Logan

Artikelen 1 Spots 2 Topics 1

Tim Logan, bekend onder de auteursnaam T.M. Logan, werd geboren in Berkshire en studeerde in Londen en Cardiff voordat hij journalist van de nationale krant werd. Hij schrijft momenteel fulltime en woont in Nottinghamshire met zijn vrouw en twee kinderen.

Zijn debuutthriller Leugens (2017) verkocht meer dan 350.000 exemplaren en was een van de bestverkopende e-books van Amazon in 2017. Samen met zijn tweede op zichzelf staande thriller, 29 Seconden (2018), worden zijn boeken nu in een dozijn landen over de hele wereld gepubliceerd waaronder de VS, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Portugal, Polen, Hongarije, Servië, Roemenië en Nederland.

Zijn volgende thriller vindt plaats tijdens een zinderende zomervakantie in het zuiden van Frankrijk, aangezien vier beste vrienden de vakantie van hun leven zien veranderen in een nachtmerrie van wantrouwen, verraad en moord... De vakantie moet in Engeland worden gepubliceerd door Bonnier Zaffre op 13 juni 2019.

Laatste bewerking door Soraya Vink op 07/01/2019
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

Meer over T.M. Logan

  Meer artikelen

Door lezers

Thriller Café / Hoeveel kun je verliezen in 29 seconden?
10 januari 2020 25 reacties
Readers / Wat lazen de Readers in februari?
04 maart 2019 17 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics

Duimpjesverslag met gratis e-book! Doe je mee?
door Greet Braem 113 reacties 1 like

Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken