Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Johan Steenhoek Auteur

Blogpost: Johan Steenhoek

8e Blog uit Loch

Twee weken geleden is mijn boek 'De erfgenaam' uigekomen. Spannend is dan om te zien hoe de verkoop zich gaat ontwikkelen. Ik kan dat via mijn uitgever Boek-scout bijna real time volgen. Spannend is ook de vraag of de persberichten over mijn boek door de media worden opgepikt en als dat zo is wat dan het effect is op de verkoop. Afgelopen woensdag was het zover dat er een artikel over mijn boek verscheen in het weekblad 'De Uitkijkpost'. Het oudste nieuwsblad van Heiloo. 

Ik heb het grootste deel van mijn leven in Heiloo gewoond en had dan ook goede hoop dat ze het persbericht zouden oppikken. Maar ik ben ondertussen ook alweer zes jaar weg uit Heiloo en verhuisd naar Duitsland, naar het gehucht Loch in de gemeente Windeck. De nieuwe jonge redactie van de Uitkijkpost kende mij niet. Ze wisten niet dat ik voorzitter was geweest van de jeugdsoos Buk Buk, dat ik er meerdere bedrijven heb gehad en dat het eerste bedrijf STI Engineering nog steeds in Heiloo gevestigd is. Al meer dan 43 jaar. verder heb ik de ondernemersvereniging, ondernemend Heiloo, mede opgericht. Maar goed een telefoontje bleek nog nodig om het artikel geplaatst te krijgen. Gespannen logte ik aan het eind van de middag in op de auteurspagian van Boek-scout en ging naar de verkopen en royalties. Wouw er waren die dag 35 boeken verkocht! Geweldig. 

Mijn dag werd nog mooier toen er een positieve recensie binnenkwam van de lezersclub 'In de boekenkast'  Klik op de link om hem te lezen. 
Ik wens jullie nog een fijne dag met veel leesplezier.
De erfgenaam – In de Boekenkast

Lees verder op mijn site

Reacties op: 8e Blog uit Loch

De erfgenaam - Johan Steenhoek Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners