Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Aan de vergetelheid ontrukt

Alweer 4 jaar geleden verscheen mijn debuut als auteur, de verhalenbundel ‘Stilte Graag!’ Een boek waarop ik nog steeds bijzonder trots ben, maar dat voor mijn gevoel wel een beetje ondergesneeuwd is geraakt en al tijden niet meer de aandacht krijgt die het verdient. Misschien is dat ook wel logisch, want het leven gaat verder. In 2017 verscheen mijn tweede boek, de roman ‘Liefde, Lust en Andere Ongemakken’ en in 2019 zal mijn inmiddels derde boek verschijnen. Ik ben dus al jaren bezig met literatuur, maar niet meer echt met ‘Stilte Graag!’ En dat vind ik eigenlijk toch wel een beetje jammer, mijn debuut verdient beter. Dus, ik ga deze verwaarlozing recht zetten en ik weet ook al hoe. Weten jullie dat ik van ‘Stilte Graag!’ nog nooit teasers online heb gezet? Echt waar! Nou, die omissie ga ik goed maken. De komende weken ga ik elke week online via Facebook en Hebban een mooie teaser uit ‘Stilte Graag!’ met jullie delen. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan. En vooral uit een stukje trots. Je eerste boek is en blijft tenslotte altijd bijzonder. 

Reacties op: Aan de vergetelheid ontrukt

Gesponsorde boeken