Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Ellen

Eerste blog?

12-03-2018 door Ellen 1 reactie
Hey daar! 

Welkom op mijn eerste blog, ik ben Ellen en ik ben 21 jaar jong. Ik heb nog nooit eerder een blog geschreven en vind dit eerlijk gezegd ook heel erg lastig (en een beetje eng) maar het lijkt me wel fantastisch om te doen. Dit geeft mij een kans om heerlijk over boeken te praten zonder dat ik mijn vriend de oren van zijn kop af lul. 

Ik heb laatst een geweldige kans gekregen van Joris Adriaansen om zijn debuut Amureis nalatenschap, deel 1: het kristal te lezen in ruil voor een recensie en wat was ik blij toen de post eindelijk aankwam.

Ik heb wel eens vaker een recensie geschreven maar niet zo serieus als nu. Waar was ik toch aan begonnen? Ik vond het in het begin heel moeilijk door het boek te komen omdat ik teveel keek naar de schrijfstijl, karakter ontwikkelingen en natuurlijk het verhaal. Ik dacht dat ik overal extra op moest letten want ik moest en zou een goede en eerlijke recensie schrijven toch? Ik had even een momentje nodig om mezelf bij elkaar te rapen, door niet zoveel na te denken zodat ik echt kon genieten van het verhaal dat ik voor me had. 

En genieten deed ik zeker. dit boek neemt je mee naar een fantastische wereld vol magie, onverwachte wendingen en geweldige personages (mijn favoriet is toch wel echt Ramuet). 

Nu wil ik toch even een staande ovatie geven aan Joris zelf, wat heeft hij dit boek toch goed geschreven en dit terwijl hij moeite met dyslexie heeft. Dit bewijst maar weer dat als je ergens moeite mee hebt je toch kan bereiken wat je wilt. Je hebt alles (in Joris zijn geval pen en papier) zelf in de hand. Heb jij ook last van dyslexie en/of wil je meer weten over hoe Joris met zijn Dyslexie omging klik dan hier.

Dit boek is zeker een aanrader voor mensen die van fantasy houden en misschien ook zelfs een instapper voor mensen die dit genre willen verkennen. In mijn recensie valt over het boek meer te lezen. Ik geef het boek 4 sterren. 

Klik hier als je mijn recensie wilt bekijken.

Reacties op: Eerste blog?