Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Mirjam Mieserius Auteur

Blogpost: Mirjam Mieserius

Bestemming Parijs. It's release day!

Vandaag is het zover! 

Bestemming Parijs staat vanaf nu op eigen benen. Het boek is gepubliceerd, ik kan er niets meer aan veranderen, het is nu afwachten of lezers er net zo van gaan genieten als ik tijdens het schrijven van dit verhaal deed. Oef, wat is dit spannend. Natuurlijk heb ik in 2020 Bestemming Parijs al eens in eigen behee
r uitgebracht, maar dit is toch andere koek. Heel andere koek.  Duizend vragen schieten door mijn hoofd heen. Wat gaat iedereen ervan vinden? Zal de lezer de drie hoofdpersonages Chloe, Sofia en Lizzy in hun armen sluiten, net zoals ik deed toen ze jaren geleden mijn leven binnen kwamen wandelen?

Chloe, Sofia en Lizzy: drie vrouwen die net als wij allemaal, soms worstelen met wat het leven ons brengt. Regelmatig krijg ik de vraag: hoe kom je aan je personages?  Zijn het mensen uit je omgeving? Die laatste vraag kan ik direct met nee beantwoorden. Ik denk nooit van: hé, die vriend of vriendin ga ik als personage in mijn volgende boek gebruiken. Mijn personages komen op een gegeven moment gewoon mijn hoofd binnenlopen en dan heb ik nog geen idee wie ze zijn, hoe ze denken, wat ze leuk vinden en waar ze een hekel aan hebben. Hun naam weet ik gek genoeg meestal wel direct.En als ze een naam hebben, dan beginnen ze stapje voor stapje te tonen wie ze zijn.
Tijdens het schrijven leer ik ze dan steeds beter kennen. Ik kom erachter hoe ze reageren op gebeurtenissen, wat ze fijn vinden, waar ze een hekel aan hebben en soms, als ik ze een kant op wil duwen dat niet bij hen past, zetten ze hun hakken in het zand en weigeren ze met me mee te gaan, wat kan betekenen dat ik soms een hele verhaallijn moet loslaten en opnieuw kan beginnen. Maar ik doe het allemaal met liefde, want Chloe, Sofia en Lizzy zijn mij ondertussen zo dierbaar geworden. Ik ben blij dat ik nog even met hen verder mag in Bestemming Parijs deel twee en drie. 

Maar eerst genieten van deel een. Hoera! Het boek is uit! Het is feest!

Mocht je het boek willen gaan lezen, zet het dan gerust op je leesplankje. Dat helpt mij weer om het boek meer zichbaar te krijgen.
Dank je wel! X




Lees verder op mijn site

Reacties op: Bestemming Parijs. It's release day!

Bestemming Parijs - Mirjam Mieserius Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners