Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Joris Adriaansen Auteur

Blogpost: Joris Adriaansen

Chaotische week

Heey Allemaal,

Er is niets vervelender dan proberen te werken, aan je vervolg boek of website, en dan om de haverklap gestoord worden of blokkades tegen te komen. Urenlang heb ik gewerkt aan mijn website, maar het toevoegen van content wil maar niet lukken. Er is nergens in het menu een optie of een kader om tekst in te typen. Nu moet ik toegeven dat ik niet heel veel ervaring heb om een website te beginnen. Als er iemand is met tips en tricks voor een wordpress omgeving graag. Ik kan dat zeker wel gebruiken! :)

Wat betreft het gestoord worden. We hebben sinds enkele maanden een kitten (Pumpkin). Nu hij ouder begint te worden begint hij steeds ondeugender te worden. Het is dan ook geen verrassing als hij vast komt te zitten in luxaflex. We hebben daarom ook besloot om het weg te halen en gewoon gordijnen op te hangen. Een ander probleem is dat onze andere kat (Daisy) het niet heel goed kan vinden met onze kitten. Het is dan ook gebruikelijk om Pumpkin Daisy achterna te zien rennen. Daisy wil het liefste met rust gelaten worden. Enfin door de chaos is het mij nog niet gelukt om mijn website te lanceren en de progressie van het tweede deel was ook niet bepaald denderend deze week.

Nog een fijne week toegewenst!

Cheers,
 
Joris

P.S. voor het geval je afvraagt hoe dat het eruit ziet wanneer je, je kitten in luxaflex vindt...
(Bronfoto: Mijzelf)
d00e2485fbc3821714ae6163b3b439d7.jpeg

Reacties op: Chaotische week