Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Femke

Currently reading… Update 7Days Reading Challenge

Het is zomervakantie en dat betekent dat ik veel kan lezen, dus ook voor de 7Days Reading Challenge op Hebban zoals ik had verteld in mijn vorige blogpost. Op dit moment zijn er nog 4 (eigenlijk 3 en een half) boeken die ik wil lezen om alle boeken tot en met augustus gelezen te hebben. Die ga ik komende week lezen en dan is mijn challenge tijdelijk voltooid... wow! - Geschreven op woensdag 10 augustus

7eca3efa1583498785257e5dc8d6b057.jpg







De vier boeken die ik al heb gelezen zijn: Nodig (Joelle Charbonneau), De appeltaart van hoop (Sarah Moore Fitzgerald), Mij niet gezien (Meg Rosoff) en Duizend stukjes van jou (Claudia Gray). Van deze boeken kan je via mijn profiel een recensie op Hebban vinden, of je bezoekt mijn blog. 

Dan blijven er nog vier boeken over en die heb ik ook alle vier in mijn bezit momenteel, wat een feest! Het was puur toeval dat ik op de Deventer Boekenmarkt van afgelopen zondag 7 augustus niet één, maar zelfs twéé boeken van deze challenge die ik nog niet had gelezen tegenkwam!

Nu ik alle voorheen ontbrekende boeken ook heb, is het tijd om ze te lezen. En morgen begint de #ohmybookathon, een zesdaagse leesmarathon georganiseerd door OhMyBook. Zoals je misschien al hebt geraden, bestaat mijn to be read onder andere uit deze vier boeken om mijn challenge compleet te maken!

ac481834e0c1f4db030c3f508c9893d7.png










Ik was al in Anna (Niccolò Ammaniti) begonnen, maar heb het nog niet uit. Ik vind het boek helemaal niks, maar met de #ohmybookathon als stok achter de deur ga ik het boek eindelijk uitlezen. Hallo, tot ziens en alles daartussen (Jennifer E. Smith) en Armada (Ernest Cline) scoorde ik op de Deventer Boekenmarkt. En van het laatste boek, Unplugged (Donna Freitas), het boek van de maand augustus, was ik één van de gelukkige winnaars van de winactie op Hebban, waar ik heel blij mee ben.

Dus de komende dagen zit ik met mijn neus in deze boeken. Over pak ‘m beet een week heb ik alle acht titels gelezen. Dan vind je hier op Hebban (en op mijn blog) weer een update van mijn voortgang en vanaf dan is het een kwestie van wachten tot het septemberboek bekend wordt gemaakt!

Gaat het bij jou wat betreft deze challenge ook zo goed?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Currently reading… Update 7Days Reading Challenge