Dan maar naar morgen schuiven

Goede avond allemaal,
Vandaag 18-04-2019 heb ik niet echt de dingetjes kunnen doen die ik had willen doen. Moest namelijk wat regelen voor m'n moeder. Ach, dan schuif ik het allemaal naar morgen. Heb gelukkig wel Wij waren hier uitgelezen, ben begonnen in Een ander leven van Per Olov Enquist en ben verder gegaan met Het oude huis. 

De privéboeken van 18-04-2019:
(Verder gegaan) 11 blz gelezen uit het boek Wij waren hier van Karen Thompson Walker (uitgelezen.) 
(Begonnen) 40 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Juli: Lees een waargebeurd verhaal. Ik ben er bijna, nog even doorzetten en dan heb ik hem uit.

(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het bookazine Het oude huis van Sarah McCoy en ben daarmee nu op blz 85.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Dan maar naar morgen schuiven

Gesponsorde boeken