Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

De eerste mijlpaal is in zicht!

Je zou het misschien bijna vergeten vanwege alle aandacht en ruchtbaarheid die ik de laatste weken heb gegeven aan mijn eerdere boeken, maar ik heb ook nog heel hard geschreven aan mijn nieuwe boek. Zo hard, dat ik de eerste versie al rond de jaarwisseling hoop af te hebben! Hoe mooi is dat!? Ben ik er dan al? Nee, dat natuurlijk niet. Na voltooiing van de eerste versie komt de volgende fase in mijn schrijfproces, die van herlezen, schrappen en herschrijven. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel, maar het is wel leuk werk en de kop is er tenminste af. Kan ik eindelijk eens serieus gaan kijken hoeveel ik de voorgenomen publicatiedatum (1 oktober 2019) naar voren kan halen. En gaan nadenken over een leuke titel voor mijn nieuwe boek. Iets waarvoor ik later zeker bij jullie terugkom, want ik ben van plan gebruik te maken van jullie inzichten en goede smaak. Voor nu alvast een fijne jaarwisseling en... het bereiken van deze mijlpaal gaan we vanaf begin januari 2019 vieren met een paar gloednieuwe, mooie teasers. 

Reacties op: De eerste mijlpaal is in zicht!

Gesponsorde boeken