Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Kayleigh Eppenga

De leukste boeken voor onder de kerstboom!

Nog maar een paar nachtjes en dan is het eindelijk zover.. Kerstmis!! En natuurlijk horen daar behalve de belangrijkste dingen zoals familie, gezelligheid en veel te veel eten (duhh), ook pakjes bij! Boeken zijn altijd leuk om te krijgen onder de kerstboom, maar er zijn er maar een paar het leukst... En vandaag ga ik er een paar voor jullie op een rijtje zetten! 

De siren- kiera cass
De meeste fans van de selectie -serie hebben dit boek waarschijnlijk allang in huis, maar voor degene die hem nog niet hebben is dit een zekere must! Kiera heeft een sprookjesachtige schrijfstijl en sleept je keer op keer mee in een nieuw romantisch verhaal. En wat past er nou beter bij kerst dat een romantisch sprookje? Een geweldig kerstkado dus!

Hof van mist en woude- Sarah J. Maas
Ya-liefhebbers hebben het eerste boek, hof van doorns en rozen, sowieso een paar keer voorbij zien komen. Wat een geweldig boek! Het verhaal heeft iets weg van Belle en het beest, maar is vooral erg origineel. Een boek vol mooie kastelen, beesten en prinzen lezen rond de kerst is natuurlijk geweldig. Het tweede deel van de serie is dus een fantastisch kado voor onder de boom!

Passenger- Alexandra Bracken
Het is bijna zover, de verfliming is binnenkort in de bioscoop te zien!! Met J-law, bekend uit The Hunger games, en de knappe Chris Pratt uit de spannende Jurassic World zal dit ongetwijfeld een topfilm worden. Het boek is niet erg kerstachtig, maar voordat deze Amerikaanse bestseller op het grote scherm komt zou het toch erg leuk zijn om het boek te lezen? Dat lijkt mij wel iniedergeval! Duseeh kerstman, je weet ons te vinden..

My true love gave to me
Deze bundel van kerstverhaaltjes van bekende schrijvers is natuurlijk perfect voor onder de boom! Veel kerstiger dan 12 verschillende, korte en natuurlijk mooie verhaaltjes in de kerstsfeer wordt het niet!

Let it snow- John Green, Maureen Johnson en Lauren Myrazie 
In Nederland hebben we natuurlijk weer is een sneeuwloze kerst, maar dat maakt het alleen maar leuker om een boek met zo'n titel te krijgen! Boeken van John Green raken ons altijd weer, dus waarom niet deze keer? Deze kerst denk ik dus eigenlijk maar twee dingen: let it snow en let it be this book under the tree!!

Nou dat was het dan alweer! Natuurlijk zijn alle boeken welkom onder de boom, maar dit zijn een paar baby's die mij wel zo gepast leken! Nou, misschien dat de kerstman er iets aan heeft

Lees verder op mijn site

Reacties op: De leukste boeken voor onder de kerstboom!