Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Frank Norbert Rieter Auteur

Blogpost: Frank Norbert Rieter

De voorinschrijving voor Oom Ludo staat open

Vanaf deze week is het mogelijk om in te schrijven op Oom Ludo. Je kunt bestellen via onze eigen webshop. Bestellingen kunnen nu tijdelijk zonder verzendkosten geplaatst worden en zullen vanaf 1 augustus worden uitgeleverd. Het e-book verschijnt ook rond 1 augustus, maar is niet via voorinschrijving verkrijgbaar.

En twee andere projecten
Ondertussen heb ik ook een prachtige vertaalklus opgepakt; de verzamelde prozagedichten van Clark Ashton Smith. Smith is qua stijl een romanticus, maar in zijn thema’s vaak ironisch of zwartgallig. Bij het grote publiek is hij hoogstens bekend om zijn vriendschap met Howard Philips Lovecraft. Als het werk nog wat verder gevorderd is, zal ik er een blog over schrijven.

Onlangs verscheen onder redactie van Jac Splinter het Grote Bureaucratie Vakantieboek, waar een paar bijdragen van mijn hand in zijn opgenomen. Het is verkrijgbaar via zijn site en bij de meeste Nijmeegse Boekhandels.


Lees verder op mijn site

Reacties op: De voorinschrijving voor Oom Ludo staat open

Oom Ludo - Frank Norbert Rieter Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners