Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Esther van der Ham Auteur

Blogpost: Esther van der Ham

De wondere wereld van de tuin

Niets maakt mij zo blij als de natuur. Lekker wandelen in een bos of met een boek/tekenspullen in de tuin of het park: fantastisch! Ik was dan ook heel blij toen de vereniging Groei en Bloei Breda me benaderde of ik een boek op maat wilde maken over de tuin, want ze hadden mijn illustraties gezien en meteen verliefd geworden. Vele overleggen volgden. We verzonnen drie hoofdpersonen voor het boek die belangrijk zijn voor de tuin, namelijk de bij, de egel en de slak. 

Met het boek, vol foto's en illustraties, leer je de tuin en de dieren in de tuin, park of balkon beter kennen. Wat is het nut van de slak, bijvoorbeeld, en waarom zijn insecten om te koesteren? Hoe kan je werken aan een wintertuin en wat zijn tips om een tegeltuin te vergroenen? Alles is simpel toe te passen voor jong en oud. Ga dus eens op pad, de tuin of het park in, en maak een mooie ontdekkingstocht. Het zal je veel opleveren, dat beloof ik je! Door de samenwerking met de ervaren tuiniers heb ik ook weer veel geleerd. 

Ook staan er veel maaktips in zoals een wormenhotel (een wat???) en een potpop. In eenvoudige stappen uitgelegd zodat iedereen het kan maken.

Geniet van deze zestig (60!) tuingeheimen, de tuin, het park, bos of balkon! Ik hoop dat jullie er net zo veel plezier aan beleven als ik heb beleefd aan het maken van het boek.

Op 12 juni wordt het boek gepresenteerd op de Groei en Bloei Jubileummarkt in Oosterhout, Nbr. Floraliapark, Beneluxweg 63.

52e78c94b2826759d5f28c60fd8ee241.jpg


f0274cc413979e48aef20be6e0ef0217.jpg









Lees verder op mijn site

Reacties op: De wondere wereld van de tuin

De wondere wereld van de tuin - Esther van der Ham Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners