Esther van der Ham Auteur

Blogpost: Esther van der Ham

Deel vier in de C-serie - Censuur

Op 14 april verschijnt mijn nieuwe boek, Censuur. Deel vier in de C-serie. Toen ik begon met mijn eerste roman Controle, had ik er nog geen idee van dat de lezers en ik zo dol zouden worden op Marjolein, Emma en hun kinderen. Bovendien beleven ze lekker veel met z'n allen. Zo volgde de boeken Contact, Confrontatie en straks dus Censuur.

Ik schrijf geen literatuur, alhoewel mijn boeken best aan een aantal criteria genoemd in dit artikel voldoen. Mijn boeken zijn zeker niet oppervlakkig, maar zeker niet elitair.. Ik heb dat wel eens geprobeerd in een schrijfcursus, maar dat lukte van geen kanten. Mogelijk komt dat door mijn autisme. Ik schrijf hoe het is, zonder al te veel omwegen en dwalingen. Wat ik wel vaak te horen krijg, is dat de lezers heel erg mee kunnen leven met de hoofdpersonen. Daar ben ik blij mee. Dat is ook wat ik wil bereiken met mijn boeken, dat je nadenkt hoe jij zelf zou reageren in een lastige situatie.

Zoals in Censuur Lisa te maken krijgt met bedreigingen, omdat ze kritische krantenartikelen schrijft. Waarom gaat ze daarmee door? En hoe ver zou jij gaan voor de waarheid? Ik lees het graag! En je bent van harte welkom bij de presentatie op 14 april in Breda.


dccc92110309bad0df44368f2d23e91d.jpg


e92547bda2e387b39f62aa442105e9cd.pngLees verder op mijn site

Reacties op: Deel vier in de C-serie - Censuur

Gesponsorde boeken