Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: NettyindeBeemster

Dierbare boekenkast

Nog maar een paar weken op Hebban, besluit ik toch datgene wat nu nog in mijn boekenkast staat als een soort solide ondergrond in te voeren.... En dat blijkt een heerlijke, maar tijdrovende bezigheid. Meestal heb ik ergens in het boek geschreven wanneer ik het las, soms weet ik nog goed onder welke omstandigheden. - Zoals ‘Niet meer dan een ademtocht’, van Anne Philippe, kort na de dood van mijn oudste zusje. Allemaal staan ze er nog omdat ze mochten blijven en geen plaats hoefden maken. 
Een plank per dag, in een verloren uurtje - waarin ik natuurlijk ook zou kunnen lezen - dat is het plan. En voorlopig ben ik alleen daarom al blij dat ik me bij Hebban heb aangesloten!
Minder leuk: De boog der sterken en Schimmen uit het paradijs, van Remarque; De muur, van Sartre; Trein naar Pakistan van Kushwant Singh; De ondergrondse spoorweg, van Colson Whithead; ik kon ze niet vinden. En dat zijn nog maar twee planken!
Ik zal dus moeten leren hoe een titel toe te voegen.
Gaat lukken.
Liefs,
Netty

Reacties op: Dierbare boekenkast