Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    HedwigMeesters Auteur

Blogpost: HedwigMeesters

Drukproef!

Vandaag (31 mei) heb ik twee exemplaren van de drukproef van Dagboek uit Bombay van Droomvallei Uitgeverij ontvangen.
Na maanden voorbereiding ben ik blij dat het manuscript nu is veranderd in een papieren vorm. Dit betekent dat het 'echte' boek er nu snel aankomt! Dat geldt ook voor het e-boek en het luisterboek.
De boekpresentatie is op zaterdag 1 juli om 14.00 uur in boekhandel All Book'd Up in Roosendaal. Ik word geïnterviewd en lees fragmenten voor uit de roman.
In de nadagen van de Engelse overheersing van India schrijft Felicity over haar leven en liefdes in Bombay. Meer dan zeventig jaar later vindt kleindochter Isabel het dagboek en ontrafelt het geheim over haar tot dan onbekende Indiase grootvader. In het hedendaagse Mumbai gaat ze op zoek naar familieleden en bezoekt ze de bezienswaardigheden waarover haar grootmoeder heeft geschreven. Wanneer ze Nora en Dennis ontmoet, verloopt Isabels bezoek anders dan ze had gedacht.   Na afloop signeer ik het boek graag.
Ik hoop kramp in mijn hand te krijgen van de hoeveelheid handtekeningen die ik schrijf 😉
De middag wordt muzikaal omlijst door gitaarmuziek van Remko Willems. Er is koffie, thee en fris met Indiase koekjes. Inloop is gratis.

6766f14845cb088bc1028802acce6df2.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Drukproef!