Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Elly Vos Auteur

Blogpost: Elly Vos

Een cadeau voor jou

Op 9 oktober 2022 viert 'Met mij is toch niks mis' haar allereerste verjaardag. Dat is toch een goede reden om een klein feestje te vieren. Speciaal voor deze gelegenheid schreef ik 'Hoe is het met Sophia?' Het is een kort vervolg op mijn debuutroman. Ik ga het niet uitgeven als een 'normaal' boek, maar je kunt hem binnenkort wel digitaal lezen.
Zomaar?
Nee. Je moet er wel wat voor doen. Dit gratis exemplaar is alleen geschikt voor mensen die 'Met mij is toch niks mis' al gelezen hebben. Het is namelijk geen verhaal dat je zonder problemen begrijpt, zonder het boek gelezen te hebben.
Als jij kunt bewijzen dat jij de psychologische roman over Sophia hebt gelezen, stuur ik jou vanaf 9 oktober 2022 het vervolg.

Wat moet je doen?
Om te laten zien dat jij 'Met mij is toch niks mis' hebt gelezen, moet je de volgende dingen doen:
- Schrijf een review. Dit kan op een van onderstaande sites,
- Zet de link van jouw beoordeling op jouw persoonlijke Facebookpagina of Instagram,
- Tag mij in jouw bericht, zodat ik het makkelijk kan vinden.
- Wacht tot 9 oktober 2022, want dan worden de eerste gratis exemplaren verstuurd.

Waar laat je een recensie achter?
Een beoordeling kan op verschillende websites. Ik zal je een paar voorbeelden geven. Is er een plek waar jouw review ook prima past, of ken je een groep op social media voor boekenlezers, of een pagina die past bij het onderwerp van mijn boek? Dan mag je daar natuurlijk ook laten weten wat je van mijn boek vindt.

Hier volgen wat websites waar je sowieso terecht kunt:
Uitgeverij De Droomvallei
Hebban
- Jouw (online) boekwinkel. (Vaak kan dit alleen nog als je het boek daar hebt gekocht)
De facebookpagina van 'Met mij is toch niks mis'

Achterflap
Je zult je vast afvragen of het wel de moeite waard is om zoveel moeite te doen. Hieronder zal ik je vertellen waar het verhaal over gaat, zodat je dat zelf kunt beslissen:

Sophia is opgenomen in het ziekenhuis. Peter brengt me naar haar toe, terwijl mijn zorgen groeien. Wat doet ze hier? Is ze erg ziek? En hoe komt het toch dat we elkaar na zo'n intensief contact ineens uit het oog zijn verloren?

Dit verhaal is beoordeeld en aanpast door mijn proeflezer Ilona van Delft.

'Met mij is toch niks mis' nog niet gelezen? Ben jij nieuwsgierig geworden naar mijn roman? Dan heb je mazzel. Het boek is nog steeds overal verkrijgbaar. Ga naar de website van uitgeverij De Droomvallei, bestel hem bij een willekeurige (online) boekwinkel, vraag jouw bibliotheek of je hem bij hen mag lenen of stuur mij een berichtje voor een gesigneerd exemplaar. Dit kan onder andere door een mailtje te sturen naar info@ellyschrijft.nl 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een cadeau voor jou

Met mij is toch niks mis - Elly Vos Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners