Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Rosemarijn Milo Auteur

Blogpost: Rosemarijn Milo

Elektronische versie van ‘Rollenspel – Herinneringen uit een doolhof’

Het is al ruim twee maanden geleden dat mijn autobiografische ‘Rollenspel – Herinneringen uit een doolhof’ is verschenen. Een aantal mensen heeft het al gelezen en de reacties zijn zonder uitzondering heel positief. Dat vindt iedere schrijver natuurlijk fijn, maar voor een schrijver van een autobiografie is het helemaal bijzonder prettig. Ik heb gemerkt dat ik behoorlijk verzenuwd heb afgewacht of, en zo ja welke, reacties er zouden komen; ik heb me immers (vrijwel) helemaal blootgegeven en dat is iets heel anders dan het schrijven van een roman. In mijn historische romans had ik al heel wat autobiografische gegevens verstopt, maar in ‘Rollenspel’ viel er niets meer te verstoppen.
In zo’n zes weken hard werken hebben mijn man, Yves, en ik nu de elektronische versie van dit boek gemaakt. Dat was een reuze klus, want we wilden allebei dat het zowel in esthetisch opzicht als technisch gesproken optimaal zou zijn. Mijn tekst is heel complex van opzet en dat hebben we in het e-boek zo goed mogelijk weergegeven.
Ik heb het naar mijn uitgever gestuurd. Nu maar hopen dat er veel liefhebbers voor deze e-versie zijn!

Reacties op: Elektronische versie van ‘Rollenspel – Herinneringen uit een doolhof’