Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Fantasy schrijven - heel gewoon eigenlijk!

Normaal schrijf ik elke donderdag een blogje hier op Hebban, maar vandaag verwijs ik even door naar de website van Schrijven Online. Waarom? Nou, daar staat een artikel van mij op ;) 

Het is vandaag geplaatst, en dat is voor mij extra bijzonder. 31 oktober is namelijk - teruggerekend - de verjaardag van een van mijn belangrijkste hoofdpersonen! Dus dat vond ik echt heel geinig dat mijn artikel nou precies op déze dag wordt geplaatst :D 

Het artikel begint zo: *'Hoe schrijf je fantasy?’ Dat is een vraag die ik vaak hoor en nog vaker online zie. Meestal direct met een aantal antwoorden eronder – in artikelen zoals deze. Maar wat is mijn antwoord?*

Wil je 'm lezen? Het gaat over fantasy schrijven en je vindt 'm hier: https://schrijvenonline.org/blog/fantasy-schrijven-heel-gewoon-eigenlijk

33456eb412a29bc7143cca50e406a1a5.jpg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Fantasy schrijven - heel gewoon eigenlijk!

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken