Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Gratis fantasy e-book op komst!

Toen lezers aangaven dat ze graag een nieuw Fréyutan-verhaal zouden lezen, heb ik alles aan de kant gegooid en ben ik begonnen aan een verhaal dat ik al heel lang wilde schrijven. Dat verhaal is nu af. De hoofdrol is weggelegd voor een van de personages uit mijn debuutroman Oragayn. Het werd iets langer dan gepland, maar ik maak er toch een cadeautje van: het wordt gratis! 

Binnenkort is Marrah - zo heet het - gratis te downloaden. Het is een korte fantasythriller. Maar of het nou een lang kortverhaal is of een kort langverhaal, daar ben ik nog niet over uit. In elk geval werd het iets langer dan ik in gedachten had, maar dat vinden jullie vast niet erg.

Hieronder vind je de cover en de flaptekst! Lijkt het jou wel wat? Houd dan vooral mijn website in de gaten, want natuurlijk zal ik het daar aangeven als de publicatiedatum bekend is. Ken je iemand anders die het misschien leuk vindt - schroom niet om het door te geven. Het is alleen maar leuk als er veel lezers blij zijn met dit gratis e-book. 

Marrah is helemaal los te lezen. Je hoeft Oragayn dus niet gelezen te hebben. Handig toch!

 

e922862bee836882e565a99bdde44cb6.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Gratis fantasy e-book op komst!

Marrah - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken