Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Heb jij wel eens van de drakensteen gehoord?

Je hebt wel eens momenten waarop je iets tegenkomt en denkt: WOAH! Nog nooit van gehoord, maar wat gaaf! 

Dat had ik dus toen ik Yoke Goris voorbij zag komen. Ze maakt prachtige juwelen en heeft een kinderboek geschreven: Alex en de drakensteen

Ik mocht Yoke interviewen én ik heb een winactie lopen waarbij je een boekenlegger kunt winnen die door haar is gemaakt. Hieronder vind je het begin van het interview. Omdat de opmaak op mijn eigen website nou net even soepeler loopt dan hier op Hebban, heb ik het volledige interview daar staan (de link is onderaan te vinden). Daar vind je ook de link naar de winactie ;) 

---

Kun je jezelf kort voorstellen? Wie ben je, wat doe je zoal?
Ik ben Yoke Goris, een levenslustige 50-plusser, mama van twee zonen en oma van een kleindochtertje. Ik mag jullie al verklappen dat er in 2020 nog een kleinzoontje bij zal komen.
In mijn jonge jaren voelde ik me al anders dan anderen. Ik voelde me het lelijke eendje, een zonderling en ik wilde toch zo graag begrijpen wat mij zo anders maakt. Tijdens mijn zoektocht kwam ik gelijken tegen. Zo kwam ik tot de ontdekking dat ik  “HSP” ben. Hoog sensitief. Dit maakt nu net dat ik heel empathisch ben en heel makkelijk andere mensen kan aanvoelen. Hier wilde ik graag meer mee doen.

Je bent zelf auteur én je maakt kristaljuwelen. Ook geef je workshops en kun je bij jou terecht voor kristallenhealing. Kun je uitleggen waarom kristallen voor jou zo speciaal zijn?

Interesses worden hobby’s. Hobby’s worden passie. Ongeveer 15 jaar geleden begon ik met juweeltjes maken met kralen. Toen ontstond dit: ik zei eerder al dat ik behoorlijk gevoelig ben, ik reageer dus ook feller op geuren, kleuren, energieën. Op een dag ontmoette ik een super lieve dame die me in mezelf deed geloven. Ze kwam langs om een erfstukje te laten hermaken tot een draagbaar juweeltje...

Het volledige interview vind je op mijn website: https://ninjapaap.wordpress.com/2019/11/28/interview-met-yoke-goris/
Lees verder op mijn site

Reacties op: Heb jij wel eens van de drakensteen gehoord?

Alex en de drakensteen - Kristalverhalen en -geheimen voor kinderen - Yoke Goris Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken