Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Viviane Gerits Auteur

Blogpost: Viviane Gerits

Het ontdekken van de mogelijkheden van Hebban

Wel een leuke site. Sinds enkele maanden probeer ik er mijn gelezen boeken in bij te houden en de recensies die ik schrijf. Vandaag zag ik dat ik iets op mijn publiek profiel kan schrijven en dat heb ik dan meteen maar gedaan. Spijtig dat ik niet altijd de tijd heb om hiermee bezig te zijn. Ik moet absoluut nog verder op zoek naar de mogelijkheden van het programma. Ik merk dat ik zelfs een aantal volgens heb. Ik moet dringend bekijken hoe ik zelf ook andere mensen kan volgen en wat ik dan precies te zien krijg. 
Sinds ik zelf schrijf is de boekenwereld en al wat erbij hoort veel fascinerender geworden dan voordien. Op het anderhalf jaar dat ik bewust naar dingen en info zoek, is er een wereld voor me opengegaan. Facebookgroepen, uitgevers, schrijftips, alles kan je vinden en overal vind je gelijkgestemde zielen. Op alle vragen lijken er wel antwoorden te zijn. Je moet wel de juiste vraag stellen. :)
Sneeuw valt gestaag naar beneden in de tuin. Terwijl ik schrijf zie ik de vlokken vallen. Het brengt me in de juiste stemming om hier af te sluiten en verder te werken aan mijn thriller.
Tot later!
Viv

Reacties op: Het ontdekken van de mogelijkheden van Hebban