Blogpost: Miesleest

Het vergeten boek

11-01-2021 door Miesleest 1 reactie
Hoi, hierbij mijn blog over mijn vergeten boek:

Wat is jouw Vergeten Boek?
Bikkeltje van Ilse Ooms

Waar in huis vond je jouw Vergeten Boek?
In mijn nachtkasjes in het onderste laatje.

Wanneer en waar kocht je jouw Vergeten Boek?
Ik kocht het 2 jaar terug, online via de site www.bikkeltje.nl, zo steunde ik ook gelijk de stichting Zeldzaam, een stichting doe ouders ondersteund met een kindje met een zelfzame ziekte/aandoening.

Waarom wilde je dit boek graag lezen destijds?
Ik las soms de Blogs van Ilse op haar site, en die zijn nu verzameld in dit boek. Ik las ze omdat ik kinderfysiotherapeut ben en ook regelmatig te maken heb met kinderen met een zelfzame aandoening, ik werd gegerepen door haar verhaal en blogs. Daarnaast ken in haar man, de vader van het kindje van vroeger.

Waarom is dit een Vergeten Boek geworden?
Eigenlijk durfde ik het nooit te lezen, omdat Merle, het meisje waar het boek over gaat, ongeveer de leeftijd heeft van mijn dochter, was en ben bang dat ik telkens heel emotioneel zou worden tijdens het lezen, dus legde het telkens weer weg, met deze oproep dacht ik er weer aan.

Wat denk je nu over je Vergeten Boek?
Het zal nog steeds emotioneel zijn en aangrijpend, maar ik ga er voor deze week

Ga je je Vergeten Boek deze week lezen?
Ja ik ga ervoor, pas er een doos tissues bij en ga de confrontatie aan, de blogs had ik niet allemaal gelezen, maar die ik had gelezen waren zo mooi beschreven, dat ik er wel heel nieuwsgierig naar ben.

Reacties op: Het vergeten boek

Gesponsorde boeken