Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Hoe lees jij je boek het liefst?

De vraag "hoe drink jij je koffie" wordt wel eens gesteld. Sommige mensen willen er melk in, andere suiker, en weer andere alles of juist niets. Persoonlijk houd ik van zwarte koffie en pure thee.

Ik vind dat heerlijk ongecompliceerd. 

Drink jij liever koffie of thee? Of allebei? - Houd dat antwoord even vast ;) 

Boeken kun je soms met koffie en thee vergelijken. Ja, dat wist ik ook niet, totdat ik dat zojuist bedacht! De ene verslindt graag een thriller, liggend op de bank in de woonkamer, de ander vindt het juist heerlijk om in de tuin in de zon te gaan zitten met een romantisch verhaal. En heel toevallig drinken we daar allemaal vaak een kopje koffie of thee bij. 

Hoe lees jij je boek het liefst? 

Mij maakt het niet zoveel uit. Ik zei al: ik ben ongecompliceerd. Ik lees bijna alles (van feelgood tot horror, van romantische romans tot 'zware' literatuur en alles daartussen) en ik lees waar het uitkomt. Meestal is dat gewoon in de woonkamer - jawel, met een kopje koffie of een lekkere mok thee. Ik lees biebboeken, gekochte boeken en e-books.

Hoe ik het allerliefste lees? Begraven in de wereld van het verhaal, natuurlijk! Dat dan weer wel. 


Ik hoop heel erg dat ik ook mensen kan verrassen met een boek dat mensen meeneemt naar een bijzondere wereld. Koffie of thee erbij? Dat moet je zelf weten ;) Vraag in de plaatselijke boekhandel eens naar Oragayn. Of zoek 'm op, online - gewoon, bij jouw boekhandel. En als je toevallig in staat bent op 19 juli naar Naaldwijk af te reizen - ja, dan is het natuurlijk de moeite waard om naar de boekpresentatie te komen! 

Als je 'm trouwens wilt winnen - jazeker, in combi met een kalligrafieset! - moet je even uitgeverij PeruBo Publishing op Facebook opzoeken. Daar loopt de actie van onderstaande foto. 

c5c0296e5d08e852a56fbfafd25cabb7.jpg
Lees verder op mijn site

Reacties op: Hoe lees jij je boek het liefst?

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken