Blogpost: Annika

HRC 2018 - #9: Een Aziatische roman of thriller

Een Murakami
De naam 'Haruki Murakami' kan je eigenlijk niet ontgaan zijn de laatste tijd. Mijn eerste kennismaking was een item in De Wereld Draait Door, waarin 'De moord op Commendatore' werd besproken. Sindsdien staat de schrijver op mijn verlanglijstje. Tijdens een bezoek aan de kringloopwinkel, vond ik een exemplaar van Norwegian Wood. Hebben!

#9: Norwegian Wood - Haruki Murakami
Het is in het begin nog even wennen aan de Japanse namen. De hoofdpersoon Watanabe las ik de eerste paar hoofdstukken al gauw als 'Wannabe'. Wat misschien nog niet eens zo'n ongepaste vergissing is. Watanabe is een student, die ons meeneemt in zijn leven als onzekere jongvolwassene. Liefde, alcohol, onzekerheid en de moeizame groei naar de volwassenheid. Ik vond het een fascinerend verhaal, welke mij met dubbele gevoelens achterliet na het lezen van de laatste pagina's. Deze kennismaking met Murakami smaakt naar meer!

958d4e252893a1dd83ae5f0acf6ddfc7.jpg

Reacties op: HRC 2018 - #9: Een Aziatische roman of thriller

Gesponsorde boeken