Blogpost: Vanessa Gerard

Ik werd verslaafd aan Hebban

Oh nee, heee!! Ik check Hebban bijna elke minuut alleen om updates te kijken, nieuwe boeken te kijken en snelle lezers te bewonderen. "Hoe kan hij 7 dikke boeken per dag lezen?!?!" of zoiets....

ik heb op dit moment 51 ongelezen nieuwe e-books en voorlopig stop ik met mijn Kobo Plus abonnement. Ik hoop dat ik kan overleven.....jawel, Vanessa! Je hebt ook nog een paar fysieke boeken die je nog niet gelezen hebt. 
Ik heb een gevoel dat ik weer ziek aan het worden ben. In februari dit jaar heb ik zware griep gehad voor 4 weken en ze zeiden dat ik virus heb gekregen. Al hebben ze me niet verteld wat voor virus het is, heb ik dezelfde symptomen gehad als iemand die corona virus heeft gekregen. Ik hoop dat het toch geen corona virus is :(

Reacties op: Ik werd verslaafd aan Hebban

Gesponsorde boeken