Ladies and gentlemen, ik stel jullie graag voor aan the one and only ...

Hallo beste volgers op Hebban.

In mijn eerste versie van De Val van Hymír stonden een aantal fouten. Zo maakte ik veel beginnersfouten. Gedachten tussen aanhalingstekens, schijnbaar/blijkbaar verwisselen. En nog een aantal dingen. Er is al best een tijd een nieuwe versie, waar de kwaliteit flink opgekrikt is. Voor degenen die de oude versie hebben, je kunt hem hier gratis vervangen voor de nieuwe: https://www.smashwords.com/books/view/925456 

Verder wil ik jullie even voorstellen aan the one and only Ninja Paap Luijten; deze auteur heeft me de fijne kneepjes van het schrijversvak goed bijgebracht. Door haar heb ik de laatste beginnersfouten eruit kunnen slopen en mezelf heel erg kunnen ontwikkelen. Door haar is de kwaliteit nog beter geworden! Haar debuutroman Oragayn valt ook onder het fantasygenre, en komt 19 juli uit. Ze zou het vast leuk vinden als jullie haar gaan volgen. Als jullie haar allemaal gaan volgen heeft ze straks nog meer volgers als dat ik heb. ;) https://www.hebban.nl/auteurs/ninja-paap-luijten En vergeet niet haar boek op je "Wil ik lezen" plankje te zetten. 


Reacties op: Ladies and gentlemen, ik stel jullie graag voor aan the one and only ...

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken