Blogpost: Lydia

[lijstje] Verwachte boeken over wandelen

04-07-2019 door Lydia 1 reactie
mindfulwandelen-metlichtetredCOLLAGE.jpg

Wandelen. We doen het al miljoenen jaren, maar de laatste tijd zoeken mensen in de drukke wereld weer meer de wandelpaden op dan eerst. Hoewel je actief bezig bent, is het een manier om rust te vinden, je hoofd leeg te maken, en tot bezinning te komen. De beste ideeën komen in je op tijdens het wandelen. Je kunt het samen doen, of alleen, je kunt een half uurtje gaan, of de hele dag.

In de boekenwereld hebben ze ook door dat er weer meer gewandeld wordt. Komend najaar verschijnen er verschillende boeken met betrekking tot dit onderwerp:

Mindful wandelen voor moderne pelgrims - Clare Gogerty
Dit lijkt me een goed boek om te lezen en daarna je lijst met vakantiebestemmingen te updaten! Ik ben benieuwd naar de tips voor innerlijke rust. Mij helpt altijd om mijn ogen dicht te doen, maar dat is minder praktisch tijdens het wandelen ...
mindfulwandelen.png
In dit boek worden bijzondere bestemmingen over de hele wereld en in Nederland beschreven. Het combineert inspiratie met nuttige tips om innerlijke rust te vinden tijdens wandeltochten. Clare Gogerty moedigt je aan om uit je dagelijkse routine te stappen en een pad te volgen dat persoonlijke betekenis brengt. 

Verwacht: november 2019
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
Reserveer hier

Caspar loopt: een voettocht door de landschappen van Nederland - Caspar Janssen
Dit boek gaat niet over het vinden van rust, maar om het vinden van dieren en planten, gebouwen, sloten, bomen, noem maar op!

Lees verder op mijn site

Reacties op: [lijstje] Verwachte boeken over wandelen

Mindful wandelen voor moderne pelgrims - Clare Gogerty Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken